Yhteenveto projektista

Amarillo teki paluun Helsinkiin, kun uusi ravintola avautui keväällä 2019 Aleksanterinkadulla entisen Rafaellon paikalla. Uusi Amarillo täydentää Mummotunnelin ravintola- ja baaritarjontaa.

Uusi Amarillon konsepti korostaa yhteisöllisyyttä, elämyksellisyyttä ja vieraiden viihtyvyyttä. Uusien Amarillo ravintoloiden miljöö on raikas ja värikäs, monine mielenkiintoisine yksityiskohtineen. Albatrossi Tuote vastasi Helsingin Amarillo projektin kalustustoimituksesta.

Projekti

Amarillo Helsinki

Projektin sisustussuunnittelu

Visionary Design Partners Helsinki

Albatrossi Tuote Oy toteutti

Kalustetoimitus

Amarillo ravintoloiden uusi sisustuskonsepti

Amarillo Helsinki edustaa sisustuskonseptin uutta aaltoa, jossa pääosissa ovat yhteisöllisyys, elämyksellisyys ja viihtyvyys.

Uuden Amarillon vetonaula on yhteisöllinen The Table

The Table kokoaa yhteen tutut ja tuntemattomat. Ohjelmaan kuuluu mm. seurueen kesken jaettavaa syötävää, juotavaa ja entertainereiden säestämää yllätyksellistä ohjelmaa. Illan tarjoilusta ja ohjelmasta vieraat pääsevät nauttimaan Albatrossi Tuotteen toimittamissa The Table konseptia varten mittatilauksena teetetyissä lokoisissa nojatuoleissa istuen. Albatrossi Tuote vastasi koko projektin kalustetoimituksesta.

Kuvat: Maria Putaansuu