Yhteenveto projektista

NoHo Partners Oyj on suomalainen ravintolakonserni, joka toimii yhteensä noin 250 ruoka- ja seurusteluravintolan, yökerhon ja viihdekeskuksen taustavoimana. Nimi muodostuu sanoista Nordic Hospitality Partners

Konsernilla on merkittävä jalansija Suomessa, minkä lisäksi ravintolatoiminta ulottuu Tanskaan ja Norjaan sekä vastaisuudessa myös muualle Pohjois-Eurooppaan. Konsernin visiona on olla Pohjois-Euroopan merkittävin ravintolatoimija.

Voimakkaan kasvun myötä NoHo Partners Oyj tarvitsi toimivat ja elämykselliset toimitilat myös Helsinkiin. Albatrossi Tuote vastasi uusien tilojen kalustetoimituksesta, samoin kuin jo vuonna 2015 silloin vielä Restamax nimellä toimineen yrityksen toimitilojen kalustamisesta.

Projekti

NoHo Partners Oyj. toimitilat

Projektin sisustussuunnittelu

Visionary Design Partners Helsinki

Albatrossi Tuote Oy toteutti

Kalustetoimitus

NoHo Partnersin uudet toimitilat Helsingissä

Ravintola-yhtiö NoHo Partnersin uudet upeat toimitilat sijaitsevat Helsingin paraatipaikalla Aleksanterinkadun ja Mikonkadun kulmauksessa. Kun kyseessä on on yritys, joka toimii ravintola- ja elämysbisneksessä, pitää myös yrityksen toimitilat viestiä samaa kieltä, tuottaen vierailijoille unohtumattomia elemäyksiä.

Viihtyisät ja monipuoliset tilat

NoHo Partnersin miellyttävissä ja toimivissa uusissa tiloissa on otettu erityisesti huomioon eri  henkilöstöryhmien ja työtehtävien tarpeet ja vaatimukset. Albatrossi Tuote vastasi tässä projektissa kaikkien kalusteiden kokonaistoimituksesta.

Kuvat: Riitta Sourander, Emomedia